Klaar voor de start?!?

Door: Heijmen Goothuis

Blijf op de hoogte en volg Heijmen

10 Oktober 2011 | Nederland, Huizen

Beste Leute,

Voordat je op reis gaat wordt er van alles aan je gevraagd: wat ga je doen, waar ga je heen, hoe lang ben je onderweg, heb je er zin in, heb je al plannen voor als...dit of dat? Denk dat de belangrijkste vraag voor jezelf is: Ben je er klaar voor. Heb je genoeg info verschaft om daar het een en ander te ondernemen, te zien en te ontdekken? Of ga je naar een wild vreemd land en zie je wel waar de wind je heen waait.

In mijn geval, nu een week voordat de daadwerkelijke trip gaat beginnen, ben ik al een heel eind gevorderd…. (zou je denken) Het leukste lijkt me om daar aan te komen en 4 a 5 agenda punten/ richtlijnen te hebben voor welke kant ik op ga, wat ik daar wil beleven en absoluut niet vast zitten aan de gedachte dat ik over 2 dagen in die streek moet zijn omdat ik hiervoor al geboekt heb. Dus in feite gaan we met een ‘open mind’ die kant op en zien we waar we terecht komen.

Vanmorgen langs de befaamde GGD gegaan om de welbekende prikken op te halen, DTP en Typherix. Voor de niet wetende onder ons, dit staat voor: Difterie Tetanus Polio en de andere is het Buiktyfusvaccin.
Daarna meteen gaan surfen op internet en heb mijn backpack besteld via de wehkamp, vrienden en familie gevraagd wat er allemaal te doen is in ‘Down Under’.

Oftewel een redelijk productieve dag voorbereiding, al zeg ik het zelf.

• 17 Oktober 2011 - 07:17

Do:

Enjoy lief!!! ;) Dikke KUS!